lørdag den 17. april 2010

En kogle om halsen...

..er bedre end ti på træet? Tja, jeg ved det ikke, men denne fine halskæde kom med posten i dag. Den er (selvfølgelig) købt på Ebay og har stået mig i knap 30kr. Koglen er vel 4-5cm lang, og så er den rimelig tung. Jeg synes, den er super fed, og jeg glæder mig til at peppe mine outfits op med den. Og så tror jeg også jeg skal holde en pause fra Ebay, der er alt for mange fine billige ting.

I dag har kæresten og jeg spist morgenmad i sengen og været på Aros og se udstillingerne "I love you" og "Årets pressefoto". Den første var en skuffelse, den sidste var ret fed, der kommer en lille anmeldelse senere tror jeg.

6 kommentarer:

 1. Har du et link til hvor du har købt den på ebay?
  Den er super fin :)

  SvarSlet
 2. Hehe - jeg har også været på ebay og søgt efter halskæden... Så hvis du gider, må du meget gerne poste et link... ;o)

  SvarSlet
 3. Hej tøser, halskæden er vintage så sælgeren havde kun den ene. Mit bud er bare at søge løs, evt også på etsy.com så kan man nok finde noget lign.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Søgte du på noget bestemt? :)

  SvarSlet
 5. Anna: silver pine cone eller pine cone necklace eller pine necklace. Jeg håber du finder noget

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.