lørdag den 3. april 2010

En mærkelig dag

Jeg synes godt nok, det har været en mærkelig dag, ikke fordi der er sket noget nok nærmere det modsatte. Jeg har spist morgenmad, læst min 600 siders bog færdig, spist frokost, sovet en times tid (fordi jeg kun fik 4½ times søvn), vågne stadig træt men med monster kvalme, malet et påskeæg, og nu sidder jeg så her og blogger. Jeg forsøgte dog lige at tvinge min 7-årige nevø til at se Topmodel med mig, men det var han stækt i mod, så nu vil jeg bare surfe lidt rundt og læse blogs. Så kommer der nok også et rigtigt indlæg fra mig ( jeg har ihvertfald købt en lille ting på ebay i nat).


2 kommentarer:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.