onsdag den 14. april 2010

En ny svaghed

Jeg ved, jeg har en svaghed for sorte kjoler fra H&M, men jeg er begyndt at ane en ny svaghed: sorte sandaler med kilehæl. Hvor sorte kjoler er praktiske, så er de her det altså ikke på samme måde. Jeg vil dog rose mig selv for at have fundet nogle forskellige af slagsen (og så har de jo været billige ;) ). Der skal bare ikke være flere nu, tre par må være nok.


6 kommentarer:

 1. De er godt nok fede, især dem med snørrene.
  Jeg er også på sommer-sandal-jagt ;D

  - Anne

  SvarSlet
 2. Vil du ikke skrive mærke? :)

  SvarSlet
 3. Anna: ja, det er i den grad ved at være tid :)

  Anonym: Jo altså, fra venstre er det Sonia Rykiel pour H&M, andet par er også fra H&M, men dem købte jeg på udsalg til 30kr, så de er der nok ikke mere, og det sidste par købte jeg også på udsalg hos urban outfitters, da jeg var i New York for et halvt år siden. Jeg ved ikke om det hjalp så meget.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Jeg har dem til venstre og havde dem på forleden dag. De er bare lækre at have på. Har du haft dine på?

  /Chau

  SvarSlet
 5. Chau: jeg har kun listet rundt i lejligheden (min underbo er virkelig ikke glad for sko) men de føles slet ikke høje!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.