mandag den 19. april 2010

Et billigere alternativ

Jeg skrev for et par uger siden om nogle fine ruskindssko med gummikilehæl fra Bianco. Nu er jeg så faldet over disse fra ASOS til £45. Der er ikke så meget plateau, til gengæld er de mørkeblå, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Billede fra asos.com

4 kommentarer:

 1. Vildt fedt at de er mørkeblå!

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine :)
  Man kan få nogle tilsvarende i sort og brun, hos Butler i Århus, hvis det er til nogen hjælp for folket derude. Mener de stod til 400,- Ved ikke hvor mange filialer Butler har, så dem bare der.

  Tanja
  http://theartistichideout.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Anna: ja, det synes jeg også!

  Tanja: uh det må jeg hellere kigge lidt på , tak for tip!

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Var lige i Bruun's idag :) I pieces kan man få dem i sort og brun til 499,-. Samme pris og farver findes også hos Modstrøm :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.