tirsdag den 6. april 2010

Fine wedges

Jeg så lige disse fine wedges hos Bianco i dag. Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af ruskind og gummi. De koster forresten 600kr.

Billede fra bianco.com

5 kommentarer:

 1. Jeg har også set dem i går. Er ikke helt sikker på, hvad jeg synes om rågummisålen. Men wedges er jo så nemme at gå i. Hm. Og så er jeg jo glad for at de laves i str. 35!

  SvarSlet
 2. Beam: Jeg er ret vild med sålen, men jeg kan også godt forstå dig :) Jeg plejer jo ikke at tænke så meget over det med mine 38-39 str fødder, men fedt at de gør det.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. ^nej, det er ikke nemt med de sko. Jeg er nok lidt imod sålen fordi det minder mig om vinterstøvler - og nu er det jo forår. Ja, det er dejligt, når butikkerne tænker lidt på os med små fødder! :o)

  SvarSlet
 4. Hehe, det må være øjet der ser, for jeg tænkte, de var så dejlig forårsagtige, fordi de ikke kun var sorte ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Det er mine yndlingssko :-) SÅ glad for dem! Og de er virkelig behagelige at have på. De kan stadig købes her: http://www.bianco.dk/webshop/kategori/til-hende/sko

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.