tirsdag den 6. april 2010

Blomstering og andre budgetfund hos H&M

Uh, jeg synes godt nok H&M havde mange fine budgetfund i dag. Specielt blev jeg facieneret af den KÆMPE blomsterring til 59,95kr, man kan knap nok se min lille finger! Jeg ved bare at jeg ikke kan gå med sådan en ring. Den anden ring koster 39,95kr. De fine hvide strømper med prikker koster 29,95, jeg tror de vil være fine i et par ballerinaer. Den grå swearshirt vaer rigtig blød og koster enten 69,95kr eller 79,95kr, det har jeg selvfølgelig glemt nu. Den leopardprikkede kjole/top og tank toppen med de transperente striber koster 79,95kr hver. Den prikkerkjole (der altså er sort og hvid, lyset blev bare mærkeligt) koster 129kr, og den skal jeg vist have fat i, hvis ikke jeg får den i fødselsdagsgave (der er ikke så længe til). Den er jo rigtig fin og så med prikker! Sidste men ikke mindst er der kjolen, som H&M hvis kalder en lang t-shirt, det er altså en kjole. Den koster 79,95kr og fåes i flere farver såsom pudder og gråmeleret.

Jeg fik også købt en sort kjole i dag, den må I se, når jeg får rejst mig fra sofaen ;)
3 kommentarer:

 1. Hold da op en ring :o) Men ellers nogle fine ting du har fundet.

  SvarSlet
 2. Super fine ting :) hapsede selv toppen med de transparente striper i lørdags.

  Tanja
  http://theartistichideout.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hov forresten, jeg købte altså ikke noget af det, men jeg kunne godt tænke mig at gøre det ;)

  Cille: ja den var kæmpe!

  Tanja: Den er virklig fin den top!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.