tirsdag den 6. april 2010

Åh, sikke en dag

Det har virkelig været en skæv dag. Den startede med, at jeg troede, jeg kunne holde fridag, da stedet, hvor jeg nogle gange arbejder som vikar, ikke havde ringet. Så jeg kunne sove længe og slappe lidt af . De ringede så fem minutter i otte og spurgte, om jeg kunne være der fra kl 8 til 12. Nej, det kan jeg jo ikke, men så skulle jeg bare komme så hurtigt som muligt. Så mig i lynbad og på med noget tøj, jeg kunne lige nå bussen, jeg manglede bare at redde mit hår, og så ringer dørtelefonen. Det var varmemesteren, der havde været indbrud i vores kælderrum, og jeg skulle selvfølgelig lige ned og tjekke, hvad der var taget, og om det var vores rum (med uglet vådt hår). De havde så kun stjålet for 100-150kr pantflasker, vi ikke havde taget os sammen til at gå over med, så det gå nok. Det betød selvfølgelig, at jeg først kom med den næste bus, der var 5 min forsinket. Jeg var fremme kvart i ni, men det gik. Nå ja, jeg kunne heller ikke finde mine nøgler da jeg kom op fra kælderen - heldigt vi havde en ekstra (jeg har dog fundet dem nu).

Efter arbejde tog jeg ind til byen, hvor H&M selvfølgelig havde en masse fine ting, som jeg fortæller mere om senere. På ved hjem smuttede jeg lige i Føtex for at købe ind, vi havde jo intet i køleskabet, fordi vi har været væk i påsken. Nå men, da jeg gik forbi H&M i Storcenter Nord, ser jeg, mågetørklædet (jeg har skrevet det om før) hænge på stativet i børneafdelingen på præcis samme måde, som jeg havde efterladt det før påske, og da jeg slet ikke har set det andre steder, så jeg det som et tegn på, at jeg skulle købe det, så nu er det mit. Nu skal jeg vist sidde lidt i sofaen og læse blogs og slappe lidt af. Jeg skal nok også svare på kommentarer om mails, jeg var bare så træt i går.


4 kommentarer:

 1. Det er også et godt tørklæde ;)

  Lyder ellers til at have været en begivenhedsrig dag :S

  SvarSlet
 2. Ja, jeg godt dit på din blog :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Sikken dag, men hvor er tørklædet fint :) Man må godt forkæle sig selv efter sådan en dag!

  SvarSlet
 4. Pernille: Det har jeg skam også gjort ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.