torsdag den 22. april 2010

Fine nyheder fra H&M

Jeg er ret facineret af nogle af H&Ms nyheder i deres webshop. Jeg synes det falder meget godt i hak med H&Ms fashion against aids festivalkollektion, som jeg også er vild med. Specielt den gule strandkjole med leoprint, synes jeg, er virkelig flot. Hvis den ikke er gennemsigtig, er jeg helt sikkert parat til at smide de 179kr den koster efter den. Og Girafclutchen som jeg allerede har døbt den, er også en helt klar favorit hos mig, den står i 129kr. Den stropløse kjole med guldprint koster 299kr, den sorte fletkjole 249kr og halskæden 69,95kr.  


Billeder fra shop.hm.com

7 kommentarer:

 1. Jeg er også helt vild med clutchen! Og frynsekjolen ville jeg gerne se irl.

  /Anna

  SvarSlet
 2. Anna: Ja, den ser også spændende ud. Jeg så lige at clutchen står til levering i midt af juli, det er der alligevel lidt tid til...

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Jeg må indrømme at der ikke rigtig noget af det nye der tiltaler mig, det lidt for mærkeligt til mig.

  SvarSlet
 4. Fååååg kjolen er skøn!

  Kh Karen
  www.fartyarty.wordpress.com

  SvarSlet
 5. Jeg vil så gerne prøve frynsekjolen, mon den snart kommer ud i butikken.. Tror den kunne være ret fin at danse ind i sommeren i;)

  SvarSlet
 6. Samano: Hehe, det kan jeg faktisk godt se, men jeg er vild med det :)

  Karen: Den med leoprint, den synes jeg ihvertfald er skøn :)

  Signe: Ja, det giver sikkert en fed effekt. Jeg kunne godt forestille mig det kom samtidig med festivalkollektionen d. 20. maj, men det er ren og skær gæt.

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Jeg har også lagt leokjolen i kurven, nu håber jeg bare den ikke er alt for gul men mere øhm..ja leofarvet, så skal den bruges til stranden og sommerens fester, så må solen bare godt snart bage så man kn få lidt kulør:)
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.