onsdag den 28. april 2010

Knyt?

Jeg lærte at knytte armbånd i dag, hvilket resulterede i nedenstående armbånd. Desværre manglede der lige lidt snor til sidst, så det endte med en alternativ afslutning, men ellers var det jo rigtig nemt. Jeg kunne godt forestille mig en lille afhægighed. Jeg må vist lige undersøge markedet for billige materialer. Har du prøvet af knytte?

5 kommentarer:

 1. Jeg har ikke selv prøvet at knytte, men jeg ved der er mange på smykkeforum.tk (ja, der skal stå tk) der gør, og jeg er mener bestemt der er tips til hvor de får billige materialer :-)

  Det er blevet super fint :o)

  SvarSlet
 2. Sabrina: tak, det må jeg lige se på :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Ej, det ser jo fedt ud!
  Ser lidt avanceret ud .. Gir du nogle tips :)?

  SvarSlet
 4. Marlon: det er ikke så avanceret, det er egentlig bare nogle sjove knuder. Jeg laver gerne en guide, når jeg får fat i nogle materialer :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Hey folkens

  adressen "smykkeforum.tk" virker ikke mere pga. ".tk"-udbyderne er super griske, så brug i stedet linket http://www.smykkeforum.dk

  Mvh. Lykkefeen fra smykkeforum.DK

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.