torsdag den 29. april 2010

Mønster er det nye sort

Ihvertfald i mit klædeskab lige nu. Jeg synes godt nok, H&M har nogle fine billige mønstrede kjoler for tiden. Jeg vaklede lidt mellem to kjoler med samme mønster, men det blev altså denne til 60kr, der vandt (den anden koster 40kr). Jeg tror, jeg kommer til at bo i den til sommer. Dén og så koglehalskæden som jeg også har på i dag. Ellers opfører min krop sig ikke så fint for tiden, og jeg er helt flad, selv efter en to timers lur. Skal heldigvis til lægen om ikke så længe, så håber jeg hun kan fikse mig. Jeg håbe,r I får nydt det lækre vejr lidt mere jeg.

5 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin til dig :)

  SvarSlet
 2. super fin.. ledte faktisk efter t-shirtkjolen i samme mønster i min lokale h&m i kbh, men kunne ikke finde den... du ved ikke tilfældigvis hvilke h&m'er den kunne gemme sig i her i kbh?

  SvarSlet
 3. Pernille: tak :)

  Sannie: jeg købte faktisk min i Galleri K, men jeg har set den flere steder her i Århus, selv i de mest kedelige H&M'er, måske er det netop i sådan en du skal lede?

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Jeg købte den til 40 kr. og jeg er bare vild med den! Prøvede også den du købte, men syntes slet ikke den sad godt på mig (alt for stor under armene) - ser meget bedre ud til dig!

  SvarSlet
 5. Material girl: jeg havde det faktisk lige omvendt, men godt der noget til os begge :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.