fredag den 30. april 2010

Læs-let og andet crap

Jeg beklager, hvis der ikke lige kommer så mange indlæg for tiden, men jeg har det altså ikke så godt. Jeg har nemlig vand i kroppen, specielt i benene og det gør rigtig ondt, desuden er jeg ofte småsvimmel og konfus og mit humør er heller ikke værd at skrive hjem om (jeg vil lige understrege, at jeg IKKE er gravid - hvilket i det mindste er noget). Jeg skal snart til lægen, hvilket bliver godt, for det er meget ubehageligt sådan som jeg har det nu.  Nå men ting der gør det hele lidt mere tåleligt er bl.a. at læse i mit nye Haper's som jo kun har kostet 150kr for 12mdrs abonnement, samt Nynnes dagbog, som jeg købte i Føtex i forgårs til en 50'er. Jeg var med fra starten hvad Nynne angår, selvom jeg kun lige netop var blevet teenanger fulgte jeg troligt med i Politiken  hver uge når der kom en ny del af dagbogen.

Noget andet der hjælper er helt gratis, det er de 5 første minutter i opvarmningsprogrammet til dansetræningen inde på www.dr.dk/motion, her er det faktisk muligt at sammensætte sin egen træningsvideo. Det hjælper en del på mine stakkels ben, selvom jeg føler mig rimelig dum når jeg står og laver mærkelige bevægelser foran computerskærmen, mens kæresten står og vasker op. Han påstod, at det var hende instruktøren i videoen, han grinte af, ja ja. Men altså det er faktisk ret smart, og en times træning går hurtigt.

Den sidste ting der skal hjælpe mig gennem dagen bliver de cookies, jeg har planer om at bage om lidt. Jeg tror næsten jeg kan bage med 40 i feber, og cookies smager jo yum. Jeg håber jeres dag er lidt bedre :)

3 kommentarer:

 1. Sikke noget skidt, at du bliver ved med at rende rundt og være dårlig. Det er altså ikke sjovt. Jeg krydser fingre for at lægen kan finde en årsag og få sat en stopper for det. Og så ønsker jeg dig rigtig god bedring!!!
  // Pernille :)

  SvarSlet
 2. Øv da :( Det er da noget værre noget - håber der blive fundet end løsning på det hos lægen! God bedring!

  Tak for DR-linket. Det er faktisk ret godt :)

  SvarSlet
 3. Tak begge Perniller (hehe) :)

  Pernille#2 ja, jeg er også positivt overrasket

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.