lørdag den 1. maj 2010

Discount-sommerferie: Berlin

Billede fra polfoto / tgt.dk

Jeg er så småt begyndt at undersøge, hvor kæresten og jeg skal hen på sommerferie, det bliver i den grad lavbudget, for der skal spares op til lejlighed. Derfor er jeg på jagt efter sommerferie til 3000kr for to inkl hotel og transport dertil (fly/tog/bus). Lige nu kigger jeg på Berlin og vil gerne lige dele lidt med jer. Mit billigste bud på en disountferie til Berlin er 1266kr for for 2 personer i 5 nætter(6 dage), hvilket dækker over 3* hotel med bad på gangen (som dog skulle være  fint) og bus Kbh/Berlin og retur. Det er som sagt dicountferie, og lige disocunt nok for os tror jeg, men hvis man bare vil lidt væk og gerne opleve Berlin, synes jeg, det er et fantatisk tilbud.

Desværre skal man være hurtig, og ovenstående er nok allerede væk, men der er flere hoteller i Berlin der har 40% rabat lige nu for juni og juli (jeg fandt det fra d. 23/7 -28/7) bla. inde på http://www.hotels.com/, billige fly kan findes hos http://www.easyjet.com/  og billige busbilletter (ned til 149kr pr vej) hos http://www.eurolines.dk/. Hvis man er til "pakkerejser", tilbyder http://www.skanrejser.dk/ busrejser til Berlin med 5 dage/4 nætter på 3*hotel til 1398kr pr person  inkl morgenmad, hvilket jo heller ikke er dumt. Nu er den ikke lige så god til Berlin, men ellers er http://www.mrjet.dk/ også et godt sted at finde en billig rejse.

Der kommer flere indlæg, mens jeg leder  - nok også nogle over 3000kr. Har du et godt fif, må du gerne dele :) 

8 kommentarer:

 1. Vi skal igen i år garanteret med Norwegians lavprisfly, måske til Malaga, men de har også lavpris billetter til bl.a. Mallorca, Rhodos, Kreta (hvor vi var sidste år 16 dage for 3500 pr mand inkl hotel) mm.
  Det er klart en fordel hvis man er fleksibel mht. rejsetidspunktet.

  Hoteller finder jeg altid ved at søge på en random side fx. hotels.com og finde relevante billige hoteller der ligger godt, og dernæst google hotelnavnet og se tilbud fra andre hotelsites, gerne fra samme land det ligger i, hvor man tit kan få store rabatter.

  I år regner vi med at rejse ca. 20 dage via ovennævnte metode og regner bestemt med at vi kan gøre det for omkring 8500 i alt.
  Ved godt det er over dit budget, men en uges charterferie for 2 kan gøres langt billigere hvis man selv booker og evt. vælger flyrejse først.

  Spørg gerne efter flere tips, jeg er lidt blevet rejsekonsulenten blandt omgangskredsen ;)

  Mvh

  Mia M
  www.life-lust-loveliness.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Har desværre ingen fif, men det lyder egentlig også til, at du har styr på det! ;o)
  Kan kun sige, at Berlin er skøn!
  Held og lykke med søgningen.
  Og go' weekend.
  Knus fra Maria.

  SvarSlet
 3. Milano???? fly frem og tilbage kan i få billigt, tjek momondo.dk....... vi har givet ca 500 hver vej pr person. desuden er der meget billige hoteller i milano, sidst boede vi på et helt ok hotel (best western berlino) med stort fint sobbeltværelse med eget bad og morgenmad for ca 350 pr nat for et dobbeltværelse..... (hotels.com)

  Sanne

  SvarSlet
 4. Uh, glæder mig til flere indlæg om det emne. Jeg leder nemlig selv efter superbillig ferie til min kæreste og mig til sommer, så jeg kan da helt sikkert bruge dine ideer. Dog var vi i Berlin sidste sommer, så tror ikke det skal være det igen :)

  SvarSlet
 5. jeg skal også til berlin til sommer - vi får 5 nætter i egen lejlighed (!) og fly t/r for ca. 1350. mit tip er at leje en lejlighed i berlin - det kan virkelig betale sig. det er ikke særlig dyrt, og så har man jo tilmed et køkken, så man selv kan lave (billig) mad engang i mellem :)
  tjek berlin.de (under turistmus osv.) og ferienwohnung-24-berlin.com - det kræver nok, at man kan en smule tysk (eller måske en omgang i google translate)

  SvarSlet
 6. MiaMaria: det lyder eller også godt!

  Maria: Det lyder godt, for nu er rejsen bestilt ;)

  Sanne: tak for tip :)

  Ditte: der skal nok komme et par stykker, jeg er fx stødt på Madrid til 5000kr for fly i 5 nætter på lækkert hotel for 2, Stockholm og Prag kan også gøres billigt.

  Signe: Det lyder ellers også godt. Nu har vi lige bestilt, vi endte på 2350 for 7 nætter og fly for os begge, så det blev også billigt :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Mener siden www.europas.dk er en af de billigste jeg er stødt på i min søgen efter rejser.. Prøv at tjekke det ud! :)

  SvarSlet
 8. Trine: ja, det er vist lige som skanrejser :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.