tirsdag den 20. april 2010

Lidt Gina-snak

Jeg har været i Gina Tricot i dag, og jeg fik købt den grå cardigan, der var ned til 49kr, de var forresten ved at sætte en del ting ned. Jeg fik også kigget på den draperede nederdel, jeg prøvede den ikke, da farven var for barbie og materialet tarveligt, så det var der ingen grund til, jagten fortsætter. Til gengæld kan jeg godt forstå begestringen for silvia jeansne, de sidder super, og så er de dejligt billige OG har den helt rigtige farve. Dog var de en del løsere i taljen på mig modellen på billedet, hvilket ikke er så dumt igen. Shortsne er jeg også ret vild med, man kan både få dem i begge farver i Århus. Måske bliver de lidt hurtige krøllede? De er ihvertfald super bløde. Både jeans og shorts er hermed sat på ønskelisten. 

Billeder fra ginatricot.com

5 kommentarer:

 1. Ja jeg ville også vildt gerne prøve shortsene

  SvarSlet
 2. Jeg har de sorte shorts og ja de krøller ret hurtigt... De kan heller ikke rigtig tåle strygning (selvom det står på mærket at de kan), jeg har i hvert fald fået mig et hvidt aftryk bagpå af strygehjernet, da jeg prøvede :P Heldigvis sidder det et sted hvor man ikke kan se det. Men nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre for at få krøllerne væk.. måske ligge shortsne under en tung bog? ;)

  SvarSlet
 3. ^åh, jeg orker bare ikke GT. Var ellers i byen i dag, og ville også have set på den blazer med de markerede skuldre og de shorts, du viser. Tsk, tsk.

  SvarSlet
 4. Maria & Samano: ja de er også lækre, men lidt ærgeligt hvis de krøller...

  Line F: Måske kan de dampes eller stryges mens de stadig er våde? Det er da lidt ærgerligt, for de er ellers fine :)

  Beam: det gør jeg heller ikke rigtig, så jeg satte også turen af til specielt de. Men det lokker jo, når der er fine ting og udsalg ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.