tirsdag den 20. april 2010

Min nyeste konkurrent

Jep, nedenstående er min nyeste konkurrent om kærestens opmærksomhed - heldigvis må jeg gerne låne det, og han vil også gerne lege fotograf, så jeg forudser en masse billeder på bloggen i nærmeste fremtid. Det er et Nikon D90 med 18-105 mm objektiv, og det er rigtig lækkert - noget helt helt andet end mit lille mobilkamera der tog billedet... Jeg glæder mig til at lege mere med det. Det har forresten stået ham i 7200,- inkl taske og kort (ja, det er jo mere end et helt års tøjbudget) 


4 kommentarer:

 1. Wow, det var noget af et objektiv! Det ser helt vildt ud. Glæder mig til flere og bedre billeder. :o)

  SvarSlet
 2. Beam: ja, nu er det vist også taget fra den rigtige vinkel ;) men jo, det man oftest ser er vist 18-55mm, så det er noget større. Jeg glæder mig også!

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. De eneste kameraer med et godt stort objektiv, har tilhørt en fotojournalistspire (også præfotojournalist) og sådanne kameramoppedrenge er lidt til at blive misudenlig på.

  De kan bare lidt mere end et lille lommekamera.

  SvarSlet
 4. Scient: ja der kan gå ret meget nørderi i sådan noget...

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.