onsdag den 28. april 2010

Maxikjolen til 79,95

Så kommer der også en lille anmeldelse af maxikjolen fra H&M til 79,95kr. Den er meget lang (jeg har 12cm hæle på!) og kvalitetien er lidt tynd. Den kan være gennemsigtig, men jeg kan godt forestille mig den er dejlig at have på til sommer. Jeg tror, jeg beholder den sorte, men den skal altså lægges op, ellers kommer jeg til at falde i den... Den er ihvertfald alle 79,95kr værd.


5 kommentarer:

 1. Den er egentlig meget fin og til 80 kr. er det jo et kup :-D

  Hvordan er den i størrelsen?

  SvarSlet
 2. Jeg har også købt den, og med mine 182 er jeg lykkelig for længden. Den kommer jeg til at bo i hele sommeren.

  SvarSlet
 3. 2300.. Altså, den er som sagt ret lang, og ellers er den vist rimelig normal H&M, jeg købte dem i str 40, fordi det var divided, som jeg synes plejer at være lidt mindre, men jeg kunne godt have taget en 38, kan jeg se.

  Malene: hehe, ja det kan jeg godt forstå! :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. De sidder bare super flot på dig... ;o)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.