tirsdag den 27. april 2010

H&Ms leomaxikjole

Okay, jeg har indset at det kun bliver til en kjole i aften, til gengæld bliver det den jeg er mest vild med men den den gennemsigtige strand kjole med leoprint. Og ja, den er gennemsigtig - i mangel af bedre har jeg brugt en maxinederdel som underkjole, hvilket faktisk ikke var helt dumt, der skal noget under når man ikke er på stranden eller meget modig. Den er rimelig lang, den når i hvertfald gulvet med mine 1,7m. Farven er skarp gul, det synes jeg er ret fedt. Ih, hvor jeg glæder mig til at gå sommeren i møde med den kjole på!

4 kommentarer:

 1. hvor er den god til dig!
  havde du ikke også den stribede med hjem igår?
  hvis svaret er ja, hvilken størrelse var det så, og hvor høj er du?

  SvarSlet
 2. Du er altså ret lækker, Vibeke :-)

  SvarSlet
 3. Jeanett: Ja, kan helt sikkert anbefale den :)

  Anne Louise: jeg er ca 1,70m, du kan se den stribede i det andet indlæg nu.

  Mette: Tak, det er altså også en god kjole :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.