tirsdag den 27. april 2010

Lange kjoler

I dag er nedenstående kjoler kommet med mig hjem, og jeg vil gerne vise dem på og anmelde dem, men nøj hvor er jeg smadret, så jeg skal lige bo lidt på sofaen og komme mig lidt. Jeg så også girafclutchen, men den skuffede altså lidt. Jeg er ikke sikker på at jeg beholder dem allesammen, de skal lige prøves lidt...

Billeder fra shop.hm.com

7 kommentarer:

 1. Hvor skønt!

  Jeg har selv kig på alle 3, men har endnu ikke købt nogle eller prøvet dem på, så vil kigge med meget åbne øjne efter dit nye indlæg med kjolerne på plus beskrivelser af dem :)

  Mia M

  www.life-lust-loveliness.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Mia M: Ja, så må jeg da lige tage mig sammen. De er dog allesammen lange og i større eller mindre grad gennemsigtige.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. glæder mig til at se dem på :)

  SvarSlet
 4. Blev glædeligt overrasket over farven på leoen, da jeg så den i H&M igår.. troede den var mere gul :D

  SvarSlet
 5. Hvor fandt du leo-kjolen henne?

  SvarSlet
 6. Fuglen: ja, jeg synes også den rigtig god.

  Malene: Jeg har købt den i H&M i Bruuns i Århus, men den var nede ved badetøjet, så det er nok dér, du skal kigge :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Hvor har du købt den sorte kjole? :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.