onsdag den 19. maj 2010

40 kroners nittearmbånd

Jeg så lige de har ambånd i H&M forleden til 39,95kr for dem allesammen. Jeg overvejer dem stadig, da jeg måske er ved at være lidt træt af pyramidenitter, på den anden side synes de ser fede ud. Er du træt af nitterne? 

4 kommentarer:

 1. Jeg er vist efterhånden nået til det punkt hvor jeg har fået nok af nitter, jeg har godt nok aldrig haft ret mange, men nu gider jeg heller ikke rigtig se dem på andre. Næh nej, jeg synes vi skal have nogle flere blomster og sommer ting frem :-D

  SvarSlet
 2. Jeg er sørme lidt træt af dem! De har aldrig sagt mig noget, men lige som Kathrine så er jeg også ved at være lidt træt af at se dem. Nu er vi klar til noget nyt og spændende mode :)

  SvarSlet
 3. Jeg tror de kunne være fede, hvis man mixede dem ordenligt - f.eks. tonede dem lidt ned med nogle andre armbånd eller noget imellem.
  Så ville nitter være okay - men ellers er jeg også lidt træt af de almindelige, til gengæld fandt jeg de super sejeste nitte armbånd (med andre slags nitter) på trendsales :-)

  ( http://www.trendsales.dk/main.asp?site=view_item&id=15764581&forum=167&road=my_replies&search=0&sort=&status= )
  jeg ved ikke om linket virker, men så er det da prøvet.

  Til 40 kr synes jeg det er til at overleve ;-)

  SvarSlet
 4. Ja I har nok ret, det er ihvertfald ikke, dem der skal være i fokus. Men som Michelle, tror jeg det kunne være fedt hvis man mixede det godt (og ikke satte det sammen med en læderjakke)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.