tirsdag den 18. maj 2010

Chiliens dagbog d. 18. maj 2010

Kære dagbog

Fredag nat blev jeg bortadopteret væk fra hele min familie af en dame, der slingerede lidt meget. Hun viste sig dog at være meget flink. Søndag tog vi ud på en lang rejse hjem til damen med toget, hvor jeg var så heldig at få en vinduesplads (jeg elsker vinduespladser!). Aldrig har jeg set så meget af verdenen før! Der findes så mange forskellige planter derude.

I går fik jeg lidt vand, jeg var ærlig talt også lidt tørstig og måtte rømme mig lidt, før der kom noget, damen undskyldte også, og fortalte også at hun ville skaffe mig en bedre bolig. Det passede mig fint, for der var godt blevet lidt trangt. Her til aften flyttede jeg så til en stor lejlighed med udsigt - lækkert med al den plads. Godt nok sagde damen noget med, at hun aldrig havde prøvet at flytte en plante før, men det gik vist fint, hun gjorde ihvertfald, hvad hun kunne.

Sidst men ikke mindst så har jeg talt mine blade. Jeg har seks nu, og der er snart et på vej, spændende! Jeg glæder mig til at vise det frem. Godnat kære dagbog, nu vil jeg få mig min skønhedssøvn  6 kommentarer:

 1. Hihi, cute lille historie, glæder mig allerede til næste kapitel!!!
  /xxx Nete

  SvarSlet
 2. Hvor er han(?) dog kær - er der et navn?

  SvarSlet
 3. Nete: Det skal nok komme mere når Chilien oplever noget nyt.

  Fuglen: jeg tror det er en pige ;) Men jeg ved ikke hvad hun hedder endnu. Jeg tager gerne mod forslag!

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Tak for chiliens historie. Jeg glæder mig til at høre mere om den.

  SvarSlet
 5. Hehe Sikke nogle fantastiske billeder, jeg har slet ikke hænder nok til at tage så mange billeder;)
  Godt at se, glæder mig til at høre mere om hende :D :D
  Jeg har jo nogle små søskene der følger lystigt med :)

  SvarSlet
 6. Anette: Det var så lidt, der kommer bestemt mere :)

  Rikke: hehe nej, men M er jo også fotoman, så nogle gange kan man knap nok være i fred ;) Jeg tror hun har det godt :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.