tirsdag den 18. maj 2010

Endnu mere sort/hvid fra H&M

Ja, jeg er måske begyndt at få et usundt forhold til kombien ag H&M og sort/hvis mønstrede ting. Denne nederdel købte jeg forleden, og I skal nok komme til at se den på for den er super fin. Den er fra divided og koster 129kr, hvilket jo er dejlig billigt. Åh ja, jeg biller mig ind at det sort hvide i det mindste og kan bruges i efteråret og vinteren.

2 kommentarer:

  1. Hvor er den fin. Den skal du nok blive rigtig glad for, og jeg syntes at du uden problemer kan bruge den både sommer, efterår og vinter :)

    SvarSlet
  2. Christine: Det tror jeg også :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.