søndag den 16. maj 2010

Fashion against aids

Jeg så lige, at man på H&Ms hjemmeside kan se, hvilke butikker der kommer til at have Fashion against aids. Jeg troede egenligt, at det kom ud i mange butikker, da 25% går til bekæmpelse af aids, men det ser ud til det kun bliver i Aalborg, Århus, Odense, Roskilde, Lyngby, København og Frederiksberg, hvor man kan så fat i det - udover nettet selvfølgelig. Det synes jeg er ærgerligt... Du kan se hvilke butikker her (og vælg kun damer, der er færre til mænd).

Jeg tror faktisk kun, jeg skal have fat i denne, men nu må vi se på torsdag. Jeg orker ikke at stresse over den.

Billede fra H&M

4 kommentarer:

 1. ærgeligt, det er ellers et godt koncept...

  SvarSlet
 2. Hvor er toppen/kjolen fin. Den bliver da helt sikkert super til sommer!
  Love G.,
  kingdomofgina.com

  SvarSlet
 3. Ej det er da møg åndsvagt! De burde da bare sælge det i samtlige butikker, når det nu går til en god sag. Men det er vel bare for at hype produkterne... what a shame.

  SvarSlet
 4. Rikke: ja, det er nemlig

  Georgina: Det tror jeg også :)

  Line: Lige præcis, når nu det går til velgørenhed burde det være tilgengængeligt.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.