mandag den 17. maj 2010

Gulddetaljen

Ja ja, det er bloggen er vist snart ved at blive en lang H&M reklame og det fortsætter senere. Som Modedullen også har været inde på, så er vrimler H&M med utrolig billige stykker tøj. Kjoler helt ned til 40kr. Badedragten nedenunder koster kun 79,95kr, og jeg synes, den er rigtig fin. Jeg er især vild med guldlynlåsen, og jeg tror også, den kunne se fed ud med et par shorts eller tubenederdel.

Billede fra shop.hm.com

4 kommentarer:

 1. Ja den er utrolig fed, men umulig at gå med fordi den har en utrolig dyb rygudskæring der gør at det føles som om den er ved at falde af.

  SvarSlet
 2. Jeg kunne bare godt drømme om mere vattering med brystet.. Men fin er den ihvertfald! :)

  SvarSlet
 3. Har netop bestilt denne online, men den kommer først i juni :( Øv-øv.

  Håber ikke, at den er umulig at gå i som Samano siger.

  SvarSlet
 4. Samano: hmm, det er måske også noget med kropstype, mine skuldre holder det meste på plads, men det kunne være man skulle prøve den i en butik.

  Pernille: jeg er ikke så vild med vattering, det er nok smag og behag.

  Charlotte: Det håber jeg heller ikke :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.