torsdag den 13. maj 2010

Fint armbånd og 20% rabat (og lidt mere brok)

Jeg så lige dette armbånd på Asos under nyhederne, og jeg er relt vild med det. Til £6 er det jo heller ikke dyrt, alligevel måtte Asos godt komme med en rabatkode snart. Dorothy Perkins holder forresten Fashion Thursday, så der er 20% rabat på det hele (også udsalg) og det kræver ingen kode.

Til gengæld er der ikke meget fashion over min torsdag, jeg ved, jeg snart får det bedre, men det er ikke sket endnu, og jeg er bare så flad og i dårligt humør. Øv. Jeg håber, jeg har det bedre i morgen, når jeg skal hygge med veninderne, mon ikke også det hjælper? Og så ved jeg godt det ikke hedder Vibekes brokkeblog, men sådan er det jo nogle gange.   

Billede fra asos.com

2 kommentarer:

  1. jeg håber for dig, at du snart får det bedre. :)

    SvarSlet
  2. Tak Nora, jeg tror jeg har det meget bedre i dag :)


    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.