onsdag den 12. maj 2010

Trøstekøb med fjer på

Åh, hvor er det bare en trist dag, vejret er nederen og min krop er forvirret og så er jeg så mega træt, at det krævede alt hvad jeg havde bare for at tage billederne at mine nye fjerhalskæde fra H&M til 29,95kr - billigt. Jeg synes der er rigtig fin, den kan vist også fås i koral, men jeg synes, den hvide har lidt mere kant. Jeg håber I har en hyggelig regnvejrdag.

5 kommentarer:

 1. Hej Vibeke. Jeg tænkte på - du har engang skrevet at du godt kunne hjælpe med noget fysik hvis jeg fik brug for det - kan jeg spørge dig om noget:-)?

  SvarSlet
 2. Ja, selvfølgelig du kan evt sende en mail til discount@gmail.com, hvis det er meget.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Det skal selvfølgelig være discountliv@gmail.com

  SvarSlet
 4. Den halskæde synes jeg også er så super. Jeg har også øreringene.
  -Sabine
  sabinesverden.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Sabine: hvis jeg havde haft huller i ørerne havde jeg også købt dem :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.