torsdag den 20. maj 2010

For 40kr sommersmykker

Jeg var lige et smut i H&M for at kigge faa-kollektionen, selvom jeg har det lidt mærkeligt med den. Jeg endte og med at købe noget, men det kommer senere, for jeg købte også noget andet. Der var nemlig udsalg på nogle fine sommersmykker. Armbåndet har jeg kigget på flere gange, men jeg har kun kunne finde det i m/l, og det var altså for stort, i dag fandt jeg det så i xs/s, og så var det endda sat ned til 20kr (fra 69,95). Det samme var halskæden med muslingeskallerne. Jeg har kigget på en lignende fra H&M, så nu slog jeg lige kløerne i denne.  

4 kommentarer:

 1. Super fine begge to! Håber de har flere...

  SvarSlet
 2. Hvilken h&m-butik har du købt dem i? Jeg er helt vild med armbåndet med den grønne sten. Beautyful :-)

  SvarSlet
 3. Armbåndet er virkelig fint :)

  SvarSlet
 4. Anonym: Det håber jeg også :)

  Johanne: Det var i Bruuns i Århus.

  Christine: ja, det synes jeg også :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.