torsdag den 20. maj 2010

280kr

Jeg kom lige til at overveje prisen på dagens tøj, hvilket var lidt overraskende, da det kun endte på 280kr (fraregnet undertøj og det sølvarmbånd jeg altid har på), men det er jo også Discountliv & Luksusdrømme ;) Alt tøjet er fra H&M, og skoene er fra Føtex. Ellers har jeg jo haft alt for varmt tøj på i dag, jeg tror ikke rigtig, jeg har fulgt med vejret, for jeg har ikke fået fundet sommertøj og -sko frem endnu. Det stresser lidt, men nu er det også bare gået fra noget der lignede efterår i sidste uge det sommer denne uge.

4 kommentarer:

 1. rigtig fint indlæg. hvor og hvornår har fu fundet den fine jakke til 60 kr :O??
  \Nina

  SvarSlet
 2. Altså den er jo fra H&M, og den er snart 2 år gammel. Jeg kan anbafales H&Ms udsalg i slutningen af sommeren, hvor tingene er sat ned med 70% :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Det ser ellers knaldgodt ud :)

  SvarSlet
 4. Tak Mormor, det kan jo også både være billigt og pænt ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.