fredag den 14. maj 2010

Gratis fragt hos ELF

ELF fejrer åbenbart sig selv, hver gang de runder et helt antal tusinder af fans på facebook, og nu er de så nået op på 42000, hvilket betyder gratis fragt for Danmark, Sverige og Norge, hvis man køber for mere end £10 (omkring 88-89kr). Du skal bruge koden GOELF42EU for at gratis fragt til og med søndag d. 16. maj kl 12.00

Jeg skal lige se om de har noget godt, men jeg prøver at undgå parfume(allergi) og som minimum de parabener(hormonforstyrrende) der har fået gult lys af EU såsom propylparaben samt bismut (udslæt)  - alle ting som ELF produkterne indeholder. Det er ikke kun med ELF, at jeg er opmærksom på dette, det gælder al slags make up. Det gode ved ELF, er at de faktisk skriver ingredienserne online så man har mulighed for at vælge/vælge fra modsat fx H&M.

PS. Jeg er slet ikke naturfreak, de naturlige ting kan være lige så farlige, prøv lige at gnide dit ansigt med en brændenælde ;)

2 kommentarer:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.