fredag den 7. maj 2010

Ingen chokolade

Der er bare ingen chokolade hjemme hos os, kun vindruer og pulverkakao. Jeg har ellers brug for det, for jeg har ondt, ondt i benene for min krop fucker up, ondt i ryggen, ondt i hovedet, ondt i den nerveknude jeg har fået, ondt i maven og ondt af mig selv. Nu vil jeg drikker den pulverkakao  og spise vindruerne som egenlig er rigtig gode(10kr for 500g i netto), hvis man ser bort fra, at de ikke er chokolade. Og så vil jeg se ANTM på youtube. Jeg håber godt nok jeres weekend er startet bedre!  

3 kommentarer:

 1. Jeg har læst et sted at kvinder ikke skal undertrykke deres chokolade-trang fordi kroppen nogle gange bare skal have sit chokolade-fix :o)

  Min weekend er startet vildt godt med tøseshopping og sushi... Håber resten af din weekend bliver rigtig god :o)

  SvarSlet
 2. Årh, Vibeke... Du lyder presset... Tilbyder gerne at komme forbi med lidt chokolade? *SS*
  Håber, at resten af weekenden bliver bedre og at smerterne forsvinder!
  Knus fra Maria.

  SvarSlet
 3. Belinda: Så var det godt min kæreste kom hjem med chokolade ;) Årh, det lyder som en god start :)

  Maria: Taaak, kæresten kom hjem med noget :) Jeg er også lidt presset, det der med at være syg uden at vide man der er galt stresser mig, men jeg har en god læge, som jeg skal se på tirsdag, så skal det hele nok blive bedre :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.