fredag den 7. maj 2010

Lidt armbånd

Jeg kunne godt tænke mig disse armbånd fra Dorothy Perkins, det med nitter koster £15 og det med slangepræg koster £8.

Billeder fra dorothyperkins.com

5 kommentarer:

 1. Det slangeprægede er også virkelig fint! :)

  SvarSlet
 2. Hej:)

  efter jeg så de fine vingeringe i guld og sølv her på din blog (dem fra ebay), så købte jeg dem. Men jeg har stadig ikke modtaget dem, og det er ved at være en måned siden. Kan du huske hvornår du ca. fik din(e) efter du havde bestilt dem?

  Og tak for en fin blog - jeg elsker når du finder kup fra h&m, ebay, asos osv. Så mange tak:)

  /Louise

  SvarSlet
 3. Hej

  Har også læst med hos dig i lang tid og brugt et par tips, bl.a. om brug af eBay,så nu vil jeg lige give et tip tilbage. Der er pt. 20% studierabat hos Dorothy Perkins, og den virker altså også selv om man er dansk studerende. Man skal bare udfylde skemaet før man lægger noget i kurven. Virker også på deres udsalgsvarer. Mvh. Henriette

  SvarSlet
 4. Pernille: ja det er jeg også vild med.

  Louise: Jeg har ikke modtaget min endnu, jeg synes generelt det tager lidt tid og med akseskyen oveni, så er jeg lidt large, min essie neglelak, var også lidt langsom. Men jeg tror snart jeg skrive til sælgeren. Mange tak :)

  Henriette: Tak skal du have for tippet, jeg tror måske jeg har gjort det engang, men jeg har endnu ikke bestilt derfra.

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Hej igen!

  Mange tak for svaret:)

  / Louise

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.