lørdag den 15. maj 2010

kl. 4.21

Kl. 4.21 i nat forsøgte jeg at tage outfitbillede efter at have stavret hjem fra Mormor (aka min veninde Rikke) og før det Solsikken. Jeg havde nemlig både maxi og fjer på. Det gik ikke så godt, for det var en af de der, "okay men jeg skal tidlig hjem - og så var klokken pludselig alligevel fire"-aftener. I det mindste blev vi hjemme hos dem og lod være med at gå byen. Nå men jeg synes, at maxi og fjer fungerer rigtig godt sammen, så I kommer nok til at se kombien i en lidt mere ædrulig tilstand en anden gang.  

5 kommentarer:

 1. Det virker! :) Super fint outfit, og så endda kl. 4 om natten ;)

  Tanja
  http://theartistichideout.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Tak :) men det havde nok været smartere at tage dem lidt tidligere ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. er rigtig lækkert med noget inspiration til hvordan den der maxi kjole skal styles. Jeg har nemlig også købt den, og jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal style den med. :) så tak for inspirationen :)

  SvarSlet
 4. HEHE, hvor er du bare kær!!! Men godt ser du jo ud, det må jeg gi' dig - selv i påvirket tilstand! *SS*

  SvarSlet
 5. Pernille: Det var da godt du kan bruge det. Jeg er lidt i samme situation, men jeg tror jeg bliver et etnisk og tribal her til sommer og der passer den godt ind.

  Maria: Tak ;) Hehe, det var godt nok lidt svært med den selvudløser, det er helt klart det bedste billeder jeg tog.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.