søndag den 16. maj 2010

Weekenden

I fredags startede fint med risotto, chokolade fondant og hvidvin, asti og irsk kaffe, men endte med cranium, gæt og grimasser og faxe kondi med Bacardi limon. Jeg var så heldig, at jeg bare kom med toget fra Århus så jeg var hos Solsikken kl 19, og så stod de andre næsten klar med maden, luksus. Og så synes jeg lige I skal se hvor classy Solsikken er når hun får et hul i sokken.

I går forsatte jeg så med vin og god mad til min kærestes kusines 18 års fødselsdag, hvilket også var rigtig hyggeligt, men jeg var hjemme i lidt mere fornuftig tid, så jeg kan sagtens overskue togturen hjem. Nu vil jeg smutte til bageren og købe mig en TEbirkes og hygge lidt med mig selv, da de gamle er i sommerhus.

4 kommentarer:

 1. Åh, det lyder som en superhyggelig aften med Solsikken :) Og 18-års fødselsdage plejer at byde på god mad..hehe.

  SvarSlet
 2. Ja og med Mormor og en tredje, det var rigtig hyggeligt. Det er ikke sådan, når man bor langt fra veninderne i hverdagen... Hehe, nej det er ikke dumt ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. ihh hvor er jeg gået glip af meget!! ØV ØV ØV

  Symfonikul(pernille)

  SvarSlet
 4. Ihh, Symfonikul, du var også savnet. Vi tager revanche næste gang! :) vi skrives lige ved!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.