søndag den 16. maj 2010

Chilibabyen og Mormor

Jeg har ikke ligefrem grønne fingre (nogle ville kalde det seriemord), og planter interessere mig måske ikke lige så meget, selvom jeg elsker at være i væksthusene i botanisk have. Det er derfor også med en lille smule frygt, jeg har adopteret nedenstående chiliplante af min veninde, Mormor, hun er nemlig supergod til det med planter. Lige nu er chilibabyen 2-2,5 cm høj . Jeg håber virkelig, at jeg kan passe godt på den, så den kan blive stor og fin. Jeg kan engelig godt forstå Mormors interesse for planter, når hun starter sådan helt fra bunden, jeg kommer ihvertfald til at gå meget mere op i chilibabyen, end de få andre planter jeg har haft. Og I kommer nok også til at høre mere om den, måske skal den have et navn? Den kan jo ikke hedde chilibaby resten af livet.

Mormor har også fået sig en blog, der hedder Hollændere og Vindueskarme, og den handler om det samme, for ud over hun gør planter interessante, så gør hun også Holland ekstra sjovt. Hun har nemlig en hollandsk kæreste og fortæller om sjove og underlige skikke, pusher hollandsk krydderkage til undertegnede, og så har hun sgu noget skørt hollandsk merchandise såsom vendespil med traditionelle hollandske motiver og lyserøde plystræsko

2 kommentarer:

 1. Hvis du ønsker gode råd til pasning af din chiliplante, så kontakt endelig min søster! Hun har omkring 5 stykker og er rigtig god til at passe dem osv. Du kan kontakte hende på hendes blog: http://byjessen.blogspot.com/ :-)

  Kærligst Sara
  (http://altogingenting.blogspot.com/)

  SvarSlet
 2. Tak for link, men jeg tror nu det er nok med Mormors hjælp :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.