mandag den 3. maj 2010

Mere have...

Nemlig Botanisk have her i Århus, hvor kæresten og jeg var forbi i går. Jeg elsker væksthusene, og selvom jeg hverken har grønne fingre eller en eneste stueplante, så bliver jeg så facineret, hver gang jeg er der. Der findes godt nok mange flotte anderledes og klamme vækster! Og når man nu er der, så husk at hilse på den  Afrikanske Lungefisk, den er altså sjov. Der var også mange sommerfugle, hvilket faktisk var det lidt for meget for mig, der jeg i forvejen er lidt svimmel og småforvirret - det hjælper ikke ligefrem at der basker ti sommerfugle rundt om hovedet på én.
2 kommentarer:

 1. Ihh der må jeg da hen :)

  du ser fantastisk ud som altid og mon sådanne maxi kjoler(fra forrige blogs) er noget for min kropstype vibs??

  Pernille <3

  SvarSlet
 2. Pernille, ja du skal da! Men du kan jo også tage i den i Kbh, den har åbent hver dag fra 10-15.

  Altså, jeg tror faktisk den gule med leoprint kunne være god(jeg er jo også lidt forelsket i den), du må gerne prøve min. Jeg kan godt købe nogle af de andre med, hvis du ikke selv har tid, så kan du jo prøve, når vi snart ses :)

  - Vibeke :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.