mandag den 3. maj 2010

Havefest

Det er godt nok sjældent, jeg gider at skrive om de pressemeddelser, jeg får, men jeg nåede faktisk at tænke "øv", fordi jeg ikke er i København d. 7. maj, da jeg læste om Kreativ Havefest, så nu vil jeg lige dele det med jer, hvis nu I var i nærheden. Det er kunstnernetværket Grafisk Have, der holder havefest, i forbindelse med projeket Have på Tur som de har lavet sammen med nogle RUCer på på linjen Performance Design. Der vil være hemmelig kunstinstallation, stangtennis, pølser på grillen, musik og gratis Coronaer og Sommersby til det hurtige. Det kommer til at foregå i Enghaveparken fredag d. 7. maj fra kl 14.00. Jeg synes, det lyder spændende.

2 kommentarer:

  1. Det er jeg også inviteret til, men kan heller ikke deltage. Tror det bliver hyggeligt.

    /Chau

    SvarSlet
  2. Chau: ja, det tror jeg nemlig også!

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.