onsdag den 5. maj 2010

Skulpturel

Lige nu ligger denne læderfrakke i min kurv på asos. Den er fra Muubaa og sat ned til £50, hvilket ca er 435kr. Jeg synes godt nok er smuk og interessant, men sæsonen er jo slut og hvem ved om den siger mig noget til efteråret. Den er jo også lidt anderledes og jeg ved ikke om den bliver for meget for mig og om jeg rent faktisk ville få den brugt. Uh, det er svært.

Billeder fra asos.com

8 kommentarer:

 1. Jeg kender alt for godt til dit dilemma! Men flot er den jo!

  SvarSlet
 2. Den er da vildt smuk! Og læder er da altid fantastisk til efterår :-D

  SvarSlet
 3. jeg synes ikke rigtigt den er et hit. jeg tror ens bag kommer til at syne enorm (og ja, jeg kan godt se det er pointen, men på en rigtig dårlig måde)

  SvarSlet
 4. Mere speciel end flot, synes jeg... Men jeg kan godt lide tanken om at have noget som adskiller sig fra andre :)

  SvarSlet
 5. Den er fanastisk! :D

  Love G.,
  kingdomofgina.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Jeg synes den er flot, netop fordi den er annerledens! Mit spørgsmål er, hvor får du altid de der rabatkoder fra? Ville gerne købe en buksedragt fra Asos, men ikke uden rabat, for jeg er fattig:) Hvor finder du dem?
  Xo photofashionista.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Julie: nu spurgte du ikke mig, men svarer lige aligevel.. man kan google voucher eller vouchers + Asos og så kommer der nogle gange nogle frem. Eller rabatkode + Asos.. Elelrs kan man tilmelde sig deres nyhedsmail, hvor de selv reklamerer med deres rabatkoder.

  Og så til jakken! :) Jeg synes den er helt igennem fantastisk, men ja meget speciel. Da den har så meget volumen, tror jeg den skal styles til høje hæle og strømpebukser eller meget skinny jeans, så man ligesom afbalancerer volumen lidt med slanke ben :) når det er sagt, så synes jeg altså godt nok den er dejlig og til de penge er det jo et kup :)
  Jeg har selv en nederdel a la den form, og jeg elsker den SÅ højt! men jeg får dog ikke gået så meget i den igen, men når jeg har den på føles det SÅ godt :) Så jeg er absolut fortaler for at den skal hjem og bo i dit klædeskab

  SvarSlet
 8. Tak for kommentarene, jeg valgte dog at lade den være. Jeg tror ikke, jeg ville få brugt den nok desværre, men fin er den :)

  Julie; jeg gør præcis som Sannie skriver, førs brugte jeg retailmenot.com, men jeg tror asos er blevet strengere med koderne.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.