torsdag den 6. maj 2010

Tak

Tak til kvinden, der sad ved siden af mig i bussen og roste mine elskede føtex laksko. Det er så fedt, når fremmede mennesker kommer med komplimenter. Jeg er ikke selv så god til det, men jeg vil helt klart forsøge at gøre det oftere. Det føles bare mærkeligt at sige sådan noget til fremmede, måske fordi jeg er lidt bange for deres reaktion, men jeg bliver jo selv rigtig glad, når det sker for mig, så nu vil jeg bare kaste mig ud i det næste gang.

Også tak til jer der er så søde at skrive kommentare på bloggen, dem er jeg også rigtig glad for!

 

8 kommentarer:

 1. Ej kan de sko ikke stadigvæk findes?

  SvarSlet
 2. Fedt med kompliment fra en fremmed! Jeg ville også gerne selv kunne gøre det, men er netop også bange for folks reaktion - måske jeg bare skulle kaste mig ud i det!!

  SvarSlet
 3. Samano: det tror jeg ikke, det er jo nok 1 ½ år siden, men man kan jo nok finde noget lign, har du prøvet asos?

  Guapizimo: Vi må bare gøre det :) Det er også fjollet at være bange for reaktionen, hvor man ville jo aldrig selv bliver sur eller fornærmet ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Jeg kan da godt forstå de blev komplimenteret - de er da fede!!!

  SvarSlet
 5. er de godt nok fra føtex?..
  wow de er fede!
  og jeg vil også begynde med at rose folk, det er jo rart med komplimenter :D

  www.graastyle.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Frk. Graa: Jep, og jeg gav 30kr dengang. Det kan godt betale sig at lure der engang i mellem. Ja, det er det nemlig :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Har set de sko før.. Er så træt af de ikke har dem mere! :) Men ja, det er dejligt med komplimenter fra fremmede... I forgårs var der en ekspedient i Vero Moda der kom hen og spurgte hvor jeg havde mine wedges fra, og roste dem helt vildt :)

  gitse.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Argh, den er logget ind i min mors profil igen :/ For jeg hedder ikke Lene, haha :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.