fredag den 21. maj 2010

Sort/hvid H&M kjole til 39,95kr

Så hang den lige dér 40kr og med sort/hvidt mønster. Den har en lidt sjov form, som I også kan se (det er dog lidt værre på billedet, da det var med selvudløser), men med et bælte, synes jeg den bliver rigtig fin. Jeg har desuden bh'en(?) til forrige indlæg under .


9 kommentarer:

 1. Jeg har ledt overalt efter den! Hvor fandt du den? :)

  SvarSlet
 2. Jeg fandt den i min lokale kedelige H&M, så den er nok i de fleste nu, den er nok kommet i dag eller en af de sidste dage. Der hang en del.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Hej,
  har den ikke en super form i forhold til at den kun koster 40kr?? - altså jeg forventer mig i hvert fald ikke en speciel god pasform til den pris ;) har købt den gule på netshoppen og er ret spændt på pasformen nemlig..

  SvarSlet
 4. Charlotte: jo den er bestemt alle pengene værd ;)
  Jeg prøvede også den gule, som jeg lige skrev i det tidligere indlæg, den er noget gennemsigtig, skal du lige være opmærksom på.

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Hej
  Må jeg spørge, hvilken str. du har taget den i?

  SvarSlet
 6. forresten synes jeg, at jeg kan huske, at du engang har skrevet, at din lokale h&m er den i storcenter nord; var det dér du fandt denne kjole i dag? For jeg var i den h&m forholdsvis tidligt i dag og der havde de vist ikke kjolerne :S ?

  SvarSlet
 7. Anonym: det er en medium, den er nok lidt til den store side.

  Charlotte: ja, det er rigtigt, den hanfforskellige steder, den sort/hvide hang bag en neonorange kjole lige når man kommer ind.

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. årh øv, så har jeg været for uopmærksom i h&m i går - det plejer ellers ikke at ligne mig når det handler om h&m ;)

  SvarSlet
 9. Charlotte: Jeg håber, du finder den :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.