fredag den 21. maj 2010

Smart og billigt

Jeg hapsede lige disse to til 39,95kr for dem begge i H&M (selvfølgelig). De var lige, hvad jeg manglede til mange af mine kjoler, hvor man ikke kan have en almindelig bh under. Jeg har allerede prøvet dem under flere kjoler og de virker ligesom, jeg havde håbet. Jeg er fan!

4 kommentarer:

 1. Hej, tænkte på hvilke størrelser denne bh top var i og hvordan de er i størelsen. overvejer selv at hapse dem hvis jeg kan finde dem i min H&M :)
  Nina

  SvarSlet
 2. De var i 34-42 tror jeg. Jeg tog 40 som jeg normalt er over brystet, og de sidder fint. De var i min lokale, så det er et godt tegn, de hang sammen.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. ok, super, mange tak :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.