fredag den 21. maj 2010

Citron

Det er altså ikke normalt, at jeg bliver så tiltrukket af farver, jeg plejer foretrække sort, men nu vil jeg have alle mulige vilde farver, forleden var det orange, i dag er det så gul jeg har kastet min kærlighed over. Gule kjoler kan fåes både til 40kr i H&M(venstre) og £130 i Topshop(højre), så der er mulighed for at ligne en lille citron over sommeren. Jeg kunne godt tænke mig at prøve den fra H&M, den er nemlig fin ud (jeg kunne også tænke mig at prøve den fra Topshop, men 1150kr for en gul kjole bliver lige voldsomt nok).

Billeder fra shop.hm.com - topshop.com

EDIT: Jeg så lige H&M.kjolen i butikken, den er mere grøngul og så er den gennemsigtig :(

3 kommentarer:

 1. Jeg er meget spændt på hvordan kjolen fra H&M sidder - jeg har bestilt den i den stort/hvide mønstrede og den skulle komme om et par uger. Men gad vide om man ikke kommer til at se bare en smule gravid ud?

  SvarSlet
 2. Terasa: jeg har lige købt den sort/hvide. Jeg synes ikke, man ser gravid ud, men den kan sidde liiiidt sjovt, men med et bælte synes jeg den er rigtig god. Jeg viser den senere

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Hov det gik lidt stærkt, TerEsa. Undskyld

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.