søndag den 6. juni 2010

Chiliens dagbog d. 6. juni 2010

Kære dagbog

Hvor har det bare været lækkert vejr denne uge! Jeg har chill(i)et i vindueskarmen og fået masser af sol, nogle gange er damen kommet forbi med noget at drikke. Jeg har endda fået lov til at have vinduet åbent, så jeg har fået en masse frisk luft. Måske er det også derfor jeg er begyndt at få nye blade inde ved stænglen? Det er helt nyt for mig, og jeg er lidt spændt på, hvad der sker med dem.  

Desværre er Persillen afgået ved døden, men den har vist også haft hårdt liv med drivhusopvækst, og før den kom her til, boede den i et supermarked, det må have været frygteligt, må den hvile i fred. Nu er jeg næsten ene plante i huset, der kom to bakker jordbær forleden, de rigtig søde, men af en eller anden grund er de fleste forsvundet, jeg aner ikke hvor de er blevet af! Det kunnne være jeg skulle spørge damen om det, hun har snakket meget med dem.

Forresten fandt damen et par af mine babybilleder frem, fra da jeg lige var flyttet over i den store potte. Jeg vidste slet ikke, at jeg var vokset så meget! På den anden side er der jo også 3 uger siden, jeg rejste til Århus, og jeg har jo også haft det godt her,selvom jeg godt kan savne min familie. 

8 kommentarer:

 1. det er altså hyggeligt at læse med i Chiliens dagbog! ;)

  SvarSlet
 2. ÆÆÆÆÆÆÆLLLSKER Chilliens dagbog!

  SvarSlet
 3. Emma Lovise: Jeg synes også, det er hyggeligt ;)

  Pernille: Det er jeg glad (Uuulla) :D

  Fuglen: ja, de bliver så hurtigt store ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Chillien er så søøød! :D
  Den burde næsten have sin egen blog ;)

  SvarSlet
 5. NakNak: Hehhe, tak, jeg tror ikke, at chiliens liv er heeelt spændende nok, men det kan være den skal opdatere lidt oftere ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. hvor er den blevet stor:)

  SvarSlet
 7. Mormor: ja, er den ikke? Dne har også fået masser af sol!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.