lørdag den 5. juni 2010

Dyre-tasker

Det er jo næsten som at være i zoologisk have, når man kigger på clutches for tiden. Hvilket dyr er du til? Jeg kan som jeg har skrevet før kan jeg godt lide giraffen, men syntes måske den skuffede lidt da jeg stod med den i hånden.

Jeg har ellers været ude og nyde det gode vejr med kæresten i dag, jeg håber også I har nydt solen (man ved jo ikke, om det er det eneste gang denne sommer, sådan den danske sommer nogle gange arter sig)

Billeder fra asos.com - shop.hm.com - boohoo.com - ginatricot.com.

Fugl fra asos.com - Giraf fra H&M - Leopard fra Boohoo - Zebra fra Gina Tricot

4 kommentarer:

 1. Jeg er helt vildt med den med fjer !! Den må jeg vist lig tjekke ud på asos.com

  Pernille

  SvarSlet
 2. Hvorfor skuffede giraffen?

  Jeg har ligget inde en del af dagen med sol eksem, øv øv. Lad os krydse fingre for at der kommer mere sol denne sommer!!

  SvarSlet
 3. Pernille: Ja, jeg har også kigget på den mange gange. Kom forresten i tanke om at det var dig, der viste mig asos første gang for 100år siden ;)

  Michelle: Hmm, jeg ved det ikke helt, den virkede bare ikke rigtig. Øv med soleksemen, det får jeg også nogle gange (specielt da jeg på roskilde sidste år, og der var ikke meget skygge :/ ). God bedring!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.