onsdag den 9. juni 2010

Dagens yndlingstilbehør

Øv hvor det regnede, da jeg skulle ud af døren i morges. Heldigvis havde jeg husket min elskede paraply, ellers var jeg blevet helt gennemblødt. Den er fra Søstrene Grene og kostede 24,50kr, og jeg er vild med leopletterne, det hjælper lidt på al regnen. Ellers er det sort/hvid + sølv fra H&M, Ebay og arvet.

4 kommentarer:

  1. Tina: Det gør jeg også og ikke kun fordi de minder mig om min mormor :) Jeg så nogle på ebay, men de løb op i $40-100 :( Jeg kunne ellers godt tænke mig nogle flere.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.