tirsdag den 8. juni 2010

Lækre ringe fra ebay

Jeg kan jo ikke rigtig lide at gå med ringe, derfor blev jeg nødt til at dele denne ebayshop med jer, så I kan købe nogle fine ringe og gå med dem. Jeg synes godt nok der er mange fine (flere end billedet), jeg har endda glemt et par stykker af mine favoritter. Priserne er mellem $7,99 og $16,99 (og forsendelse er $4,50 for en og $2 for de næste), så det er nogle ok priser. Sælger kan findes her, hvor billederne også er fra. 

8 kommentarer:

 1. Ej hvor er der bare mange fede ringe! Tak for link :))

  SvarSlet
 2. den lidt robot agtige er virkelig sej.

  SvarSlet
 3. Nøj nogle seje ringe! Skal måske lige ind og tjekke dem ud engang:)

  SvarSlet
 4. Ihh jeg vil ha den med hjortehovedet.. Tak for tippet..

  SvarSlet
 5. Line F: Det var så lidt ;)

  Nora: Det synes jeg også, den minder om gamle computer spil.

  Tanja: Ja, er de ikke? :)

  Pernille: Det kan jeg godt forestille mig :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. de er såååå fede! må simpelthen anskaffe mig en :-)

  SvarSlet
 7. Anonym: Det kan jeg godt forstå ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. Tusinde tak for linket! Jeg har længe været på udkig efter nogle fede "smykkeshops" på ebay, men indtil nu har jeg ikke rigtig fundet noget, der ikke var uoverskueligt, men må indrømme at jeg er HELT VILD med de ringe, man kan købe på den anbefalede side!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.