tirsdag den 8. juni 2010

Uniformen

Jeg sov en halv time over mig i morges, det sker ikke så tit for jeg er helt klart et morgenmenneske , men i morges var jeg bare virkelig træt, og det er jeg faktisk stadig... Nå men altså en sort kjole og en stor halskæde og så nogle armbånd. Det er altså rart at have en uniform en gang i mellem.  Jeg kunne egentlig godt bruge nogle flere halskæder i messing , måske skulle jeg liiige kigge lidt på ebay? Eller også skal jeg forbi Beadhouse næste gang jeg er i Kbh- det er der bladet er fra. Men nu skal jeg først vaske tøj.. Wuhu det er en vild dag.

6 kommentarer:

 1. Orh hvor er den fin, den halskæde! Er det dyrt i beadhouse?

  SvarSlet
 2. Rikke: Øhm, selve kæden havde jeg i forvejen, men som jeg husker det, gav jeg 20-25kr for bladet, jeg kan dog se, at det står til 55kr på hjemmesiden... Det er vel også 5-6år siden jeg købte det.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. uuh, har du et link du vil dele? det er rigtig flot, kunne godt være man skulle overveje at købe noget lignende :)

  SvarSlet
 4. Det er bare www.beadhouse.dk :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Super flot halskæde!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.