tirsdag den 8. juni 2010

For £13 pænhed

Hvor den bare smuk, denne lille taske . Jeg er virkelig facineret af den, og så er den på udsalg hos Asos til £13(115kr), så det er jo ikke engang så slemt. Jeg skal bare lige finde på, hvorfor jeg har brug for den, og så overveje om jeg får den brugt, måske er den lige lille nok, den ville ellers være fin til sorte kjoler ;)  

Billede fra asos.com

8 kommentarer:

 1. Enig, den er virkelig fascinerende!

  SvarSlet
 2. wow. den ligner rav. eller et stykke træ. eller lava. den er virkelig smuk.

  hvor stor er den da? og hvad er materialet?

  SvarSlet
 3. Jeg tænkte præcis som BetinApple - helt seriøst, så vil den da peppe enhver smuk sort kjole op!!!
  Nu ved jeg ikke, hvor lille den er... men wow, jeg ku' godt nøjes med dk-kort og nøgle, hvis jeg måtte svinge dén over skulderen! hihi ;-)
  /xxx Nete

  SvarSlet
 4. Michelle: Ja ikke? :)

  Betina: Den er 16cmx13cm, og så den i resin (det er vist noget plastik?)Det er egentlig et dårligt billede for der er også nogle fine detaljer ved låsen.

  Nete: Ja, det ville den! Uh, jeg overvejer den godt nok også.

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. kunne du ikke linke til hvor du fandt den ?:) kan nemlig ikke finde den.

  SvarSlet
 6. tak :D den er bare endnu finere når man har set den med låsen også! kunne godt være jeg var nødt til at købe den ;)

  SvarSlet
 7. Betina: Ja, den er så fin! Åh, den ligger også i kurven hos mig, men burde nok vente til jeg får løn (d. 15.). Nu vi se...

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.