mandag den 7. juni 2010

Min svaghed

Jeg har jo en svaghed for sorte kjoler, og hver gang jeg falder over en i et fint snit og til en rimelig pris, er jeg ved at købe den bare per automatik. Det går jo selvfølgelig ikke, for selvom sorte kjoler er meget praktiske, så kan man godt få for mange.  Men de gør det jo heller ikke nemt, for selvom en sort kjole er en sort kjole, så kan man altså få dem i utallige snit. 

Min seneste forelskelse er denne kjolen fra Gina Tricot til 159kr, og ja, jeg har en halvlang stram kjole, og ja, jeg har en asymmetrisk kjole, men jeg har ikke kombien! Og jeg synes den er så elegant uden, at den er kedeligt. 

Alligevel holder jeg mig i skindet for nu, det er sommer og absolut ikke tid til sorte kjoler og erfaring viser, at selv hvis denne ikke venter på mig til efteråret, så gør en anden.


Billede fra ginatricot.com

4 kommentarer:

 1. uh. den er ellers muy fin. jeg er lidt lun på idéen om en midi kjole pt, men ved ikke lige hvor godt den slags er når man er lav. må lige se om jeg kan finde den når jeg kommer til KBH næste uge :)

  SvarSlet
 2. Den er virkelig fin.
  Ville elske den i en anden og mere sommerlig farve.

  SvarSlet
 3. KØB DEN! den er så meget dig og vil være så fin på dig..

  SvarSlet
 4. Betina: Jeg tror ikke det er så dumt endda, hvis bare kroppen ikke bliver skåret andre steder. Mon ikke det er muligt at finde en? Måske endda på udsalg ;)

  Samano: Ja, det ville super.

  Pernille: Åh, jamen jeg har jo ikke råd til at købe sorte kjoler hele tiden ;)men ja, jeg synes også den er meget mig :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.