mandag den 7. juni 2010

Pakke fra posten

I dag kom læderjakken, som jeg købte på ebay for 45 kr. Lynlåsen var jo i stykker, men den er også liiidt til den store side, så lige nu overvejer om jeg kan sætte en trykknap i den så, sidder som på billedet. Jeg kan nemlig godt lide lynnlåse og synes det kunne være fedt hvis den sad lidt asymmetrisk. Jeg tror godt det kan gøres pænt. Og til 45kr så går det nok hvis det ikke lykkedes.  Forresten hvorfor lugter alle ebay køb fra UK ens? Er det noget billigt rens halløj?

3 kommentarer:

 1. jeg tror det kunne være rigtig fint med trykknapper, så lynlåsen bliver asymmetrisk. :)

  SvarSlet
 2. Det er da et spændende DIY projekt, og til 45 kr. er det ikke jordens undergang hvis det ikke lykkedes. Men jeg håber da på at se et resultat! ;)

  SvarSlet
 3. Nora: Rart at jeg ikke er den eneste der kan se det ;)

  Emma Lovise: Nej nemlig. Jeg skal nok vise den når jeg har prøvet, jeg burde nok lige blive færdige med de lædershorts, jeg gik i gang med, jeg ikke kan finde ud af hvor lange skal være ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.