onsdag den 16. juni 2010

En smule kedelig og med hang til orange

Jeg føler mig en smule kedelig, jeg burde rende rundt i mine fine kjoler og farver og tribalsjov, men i stedet blev det til jeans og en hvid tank... Jeg er bare ikke på toppen, og så blev det ikke til mere. Til gengæld har jeg jagtet orange på min lille tur rundt i byen i dag, det havde jeg ikke lige regnet med at skulle gøre nogensinde! Men nu er orange lige en af yndlingsfarverne. Lad os se hvor længe det varer, jeg har ikke tænkt mig at kaste mange penge efter den farve. Af samme grund er jeg også lige nu ved at blege en sort tank, det er ikke helt Stine Goya men det er orange og batik (shit det lyder hippie) - jeg håber det bliver bare lidt cool. Indtil videre er det kun vandet er der rigtig orange. I får også lige dagens smoothie som var med brombær og banan, jeg er ret vild med kontrasten mellem den mørkelilla smoothie og det neongrønne sugerør.

2 kommentarer:

  1. du er ikke kedelig påklædt, du er enkelt påklædt. :)
    - og så har du den samme mobil som mig.

    SvarSlet
  2. Tak, men det var nu også lidt kedeligt ;) Uh, det er jo en fin lille en :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.