onsdag den 16. juni 2010

Øhm ja... Pailletter!

Jeg kører vist i den samme rille de her dage. Men altså det er en pailletjakke i en fin farve og den var sat ned til 100kr, så kan jeg også glimte de dage, hvor det ikke er helt til bare arme. Hvis jeg altså beholder den, for jeg er ikke helt sikker på, om jeg har nok, der passer til. 

4 kommentarer:

 1. Hvis du ikke vil beholde den, og det er en str 36/38 kan du bare sige til, så er jeg aftager ;)

  Vh Chilli

  SvarSlet
 2. Hvis du ikke beholder og det er en str. Small eller 36(evt 34) køber jeg også gerne ;)

  SvarSlet
 3. Du har så meget sort og hvidt tøj, som den her farve er helt fantastisk til. Det er helt klart en god tilføjelse til din garderobe.

  Ps. halskæderne, som du ikke ville tage i mod er på vej til nye ejere. Så gror der ikke mos på dem;-).

  Mvh

  Liselotte

  SvarSlet
 4. Chilli + MiaMaria
  Det er en medium, prøv evt at tjekke i jeres egen H&M. Jeg hælder mest til at beholde den ;)

  Liselotte: Det lyder godt med halskæderne :)Og så har du ret, der er en del sort og sort/hvidt tøj i klædeskabet som den kan bruges til.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.