torsdag den 3. juni 2010

I dag: Striber og maxinederdel ( og Nynne)

Hmm altså... Så blev jeg lige træt af bloggen i halvandet døgn  - jeg ved ikke lige, hvad der skete, jeg havde egentlig flere indlæg, der ventede på at  blive skrevet og lige pludselig føltes det som en pligt, og det skal det altså ikke.

I stedet har jeg brugt tiden på at læse sidste halvdel af Nynne - det hele (altså nr 1,2 og 3) samt Nynne 4. Jeg blev faktisk nødt til at købe 4eren i Føtex i dag, da jeg var færdig med den anden. Man kan godt blive lidt afhængig.

Men nu er det vist overstået både med Nynne og irritation over bloggen -  faktisk så meget at jeg nok starter blog nr. 2 snart, som slet ikke kommer til at handle om mode eller andet smart, men bare brok, jeg skal nok sige til, når den er klar.

I dag blev det som nævnt til striber og maxi, og ja jeg ved godt, at en maxi nok burde være i fuld figur, men det blev det ikke lige til. Den fortsætter med at være sort og gå lige ned, så der er altså heller ikke nogen store overraskelser.

Jeg tror faktisk, jeg kommer til at bruge maxinederdelen her til sommer, det er meget rart at have noget til de dage, hvor det blæser lidt koldt eller hvor benene har fået for meget sol... Og så er jeg virkelig glad for den stribede top fra H&M til 39,95kr. Vi er blevet rigtig gode venner.

2 kommentarer:

  1. Hvor er maxi nederdelen fra?

    SvarSlet
  2. Den er fra Zara, men det er stykke til siden jeg købte den...

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.